Skip to: site menu | section menu | main content

Vaš uspeh


Na prvom mestu
» Hosting  
Trenutno su u toku izrade dva web sajta. Ovog puta su svoje poverenje ukazali Tomislav Paunković, renomirani slikar i  Viva iz Zaječara, generalni uvoznik Gonow group polikarbonatnih ploča.


WebHosting

Kako bi Vaš web sajt bio u sigurnim rukama uz dizajn nudimo naj kvalitetniji WebHosting na našim zasebnim (dedicated) serverima koji su jakim linkovima vezani direktno na Level 3 mrežu.

Samim ovim možete biti sigurni da nećete imati ograničenja generičkih web hosting provajdera, da će svi Vaši zahtevi biti ispunjeni.

Kao hardware koristimo naj modernije i naj jače servere koji su priključeni na neprekidno napajanje u kompetentnom dedicated centru u St. Louis-u u SAD-u. Serveri su pod neprekidnom klimatizacijom i komorama su zaštićeni od spoljnih uticaja.

Kao software koristimo pretežno linux sisteme koji su se u dugogodišnjoj praksi pokazali kao naj stabilniji, efikasniji, sa lakoćom se podešavaju potrebama korisnika... Da smo napravili pravi izbor potvrđuje i statistički podatak da ovaj operativni sistem poseduje preko 60% servera širom sveta, dok su svi ostali operativni sistemi zastupljeni u ostalih 40%. Software koji koristimo kao webserver je Apache koji podržava gotovo sve programske jezike i skripting jezike tako da su mogućnosti u izradi Vaše web stranice praktično neograničene.

Sve ovo garantuje 99,9% uptime-a (dostupnosti Vaše stranice ostatku interneta.

Zavisno od Vaših potreba nudimo sledeće pakete, a ukoliko imate posebne zahteve izaći ćemo Vam u susret.

 

Paket

SB Plus

MB Plus

GB Plus

Internet Saobraćaj (GB)

10

20

40

Prostor na disku (MB)

200

500

2000

E-mail naloga (Zoho Mail)

3

WebMail servis

Da

E-mail prosleđivanje

Neograničeno

Pod domeni

Neograničeno

Statistika

Da

Posebni servisi

PHP, ASP, MySQL, postgresql, SSI, SSL (generički sertifikat), CGI, Perl, Python, FastCGI

Broj baza podataka

5

10

20

Način pristupa

FTP, SFTP, SSH, Windows File Sharing (SAMBA)

Cena na godišnjem nivou

1500 rsd

2800 rsd

5200 rsd

 

PDV je uračunat u cenu