Skip to: site menu | section menu | main content

Vaš uspeh


Na prvom mestu
» Web Design  
Trenutno su u toku izrade dva web sajta. Ovog puta su svoje poverenje ukazali Tomislav Paunković, renomirani slikar i  Viva iz Zaječara, generalni uvoznik Gonow group polikarbonatnih ploča.


Web Design

Pravi timZahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i velikom broju projekata koje smo uradili u ovoj oblasti u stanju smo da Vam ponudimo vrhunski web dizajn po naj povoljnijim cenama.

U ove svrhe za Vas smo angažovali profesionalne menadžere, programere, dizajnere, fotografe, analitičare, SEO stručnjake i foto modele. Samim tim smo obezbedili sigurnost za izradu profesionalnih prezentacija internacionalnog kvaliteta.

Ukoliko želite da Vaš biznis proširite na inostranstvo, u ponudi imamo višejezičke sajtove za koje smo Vam obezbedili profesionalne prevodioce za veliki broj evropskih i azijskih jezika.

Od samog početka projekta ceo naš tim je aktivno uključen u konsultacijama sa klijentom i planiranju, kako bi završni rezultati bili savršeni.

Zahvaljujući aktivnom radu našeg tima, svi projekti se završavaju u ranije dogovorenom roku.

Naša velika prednost pred ostalima je ta što Vam nudimo komplet usluga dizajniranja, postavljanja na server, hostinga i održavanja Vaše stranice i to po naj povoljnijim cenama, tako da nemate potrebe da lutate od firme do firme kako bi dobili savršen rezultat.

Sajtove koje smo uradili i postavili na naše servere možete pogledati među referencama.

Kako početi?

Najbolji način za početak je popunjavanje formulara i besplatna procena cene izrade Vaše stranice ili ukoliko više preferirate telefon pozivom broja 019/432-047 ili 0600/432-047